Waarom is een PVC vloer zo populair?

Steeds vaker zien de dat mensen een PVC vloer kopen. De PVC vloer wordt dan ook steeds vaker gekozen boven de andere vloeren zoals de houten vloeren of tegels. Wanneer je weinig verstand hebt van vloeren vraag je je als snel af: Waarom is deze vloersoort zo populair? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, de vloersoort heeft namelijk enorm veel voordelen. In dit artikel nemen we jullie mee in deze voordelen.

De unieke uitstraling

Veel mensen houden van houten vloeren door de unieke, strakke uitstraling van de vloeren. Het is dan ook mooi dat de PVC vloeren eigenlijk een kopie zijn van de houten vloeren die we al lang kennen. Het is misschien nog net niet een perfect kopie, maar de uitstraling van de PVC vloeren kan je zeker zien als een groot voordeel. 

De stevigheid

De PVC vloeren lijken erg op de houten vloeren, maar ze hebben nog wat meer voordelen. Zo is PVC erg stevig en is daardoor een stuk sterker als de gemiddelde houten vloer. PVC vloeren kunnen dus wel tegen een stootje en gaan over het algemeen dus ook lang mee.

De hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk bij vloeren. Bij verschillende vloersoorten kan stof en/of vuil zich makkelijk verstoppen. Echter is een PVC vloer vlak, waardoor er geen kiertjes zijn waar dit kan gebeuren. Hiernaast is de vloer dus ook enorm makkelijk schoon te maken door regelmatig stof te zuigen en een doekje erover heen te doen.

De prijs

Op het eerste oog lijken de PVC vloeren misschien erg duur. Echter valt de prijs enorm mee als je het over een lang termijn bekijkt. De vloeren gaan enorm lang mee, waardoor het een prima investering is in jouw woning. Wil je alle prijzen van PVC vloeren zien? Neem dan een kijkje bij Martijn de Wit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *